2008-11-14

Rosarapport


Rosa var på återbesök hos veterinären idag. Allt ser bra ut, så det är skönt! Mest troligt är tydligen att hon haft sår i munnen (hon tappar ju tänder) och sedan bitit på något olämpligt. Detta är en mycket trolig teori då lilla hunden verkligen tuggar på allt. Sedan har bakterier spritt sig via blodet och satt sig i bakhasen vilket har lett till en infektion som sedan lett till en inflammation. Helt enligt Sofias teori alltså! Nu skall vi tempa Rosa varje dag och fortsätta ge henne medicin. Själv verkar hon mest frusterad över att hon skall koppelpromenera i ytterligare en vecka eller så innan hon får fara runt som hon skulle önska.

Det är inte helt billigt detta med sjuk hund. Tur att vi har försäkring. Och att Markus har fått stipendium! Vad som inte heller är billigt är att åka med Uppsalas stadsbussar. Dessutom verkar de ha skickat samtliga busschaufförer på anticharmkurs. Framgångsrikt.

Ikväll skall vi äta KRAV-märkt ko med klyftpotatis och kantrellsås! Till efterrätt blir det hallonglass och Solveigs kolasås. Ska're va så ska're. Måste ju fira att Rosa är frisk!

/M.

Inga kommentarer: